Se incarca pagina ...

Colindăm, colindăm …

C.N. Vasile Goldis

...este numele activităţii de voluntariat din cadrul Proiectului Educaţional „Prieteni pentru totdeauna” pe care am desfăşurat-o în 7 decembrie 2017 la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad.

Voluntarii au cântat colinde şi cântece de iarnă împreună cu beneficiarii acestui proiect, au oferit mici cadouri constând în dulciuri şi le-au pregătit ceai celor 12 elevi din clasa a VII-a A de la C.S.E.I.

Am petrecut împreună momente frumoase, într-o atmosferă caldă, cântând şi ascultând cântece specifice Sărbătorilor de iarnă.

Mulţumim elevelor Răcheriu Andrada Maria (XII-a C) şi Craivan Anamaria Diana (VII-a A) de la C.N. „Vasile Goldiş” care ne-au cântat colinde tradiţionale româneşti şi cântece de iarnă în limba engleză.

„Prieteni pentru totdeauna” este un Proiect Educaţional din cadrul S.N.A.C., partener este C.S.E.I. Arad, clasa a VII-a A, diriginte prof. Nagy-Rusu Gabriela şi C.N. „Vasile Goldiş” Arad, voluntarii din clasele a XII-a B şi a XII-a C, coordonatori prof. Bocăniciu Mihaela-Eugenia, lab. Kocsis Monica.

Vă dorim Sărbători fericite!

Monica KOCSIS

Galerie de imagini