Se incarca pagina ...

Muzica la putere

C.N. Vasile Goldis

„Lasă ca fiecare cuvânt să vină din sufletul tău, simte-l înainte să-l rosteşti, doar aşa el va atinge sufletul celui căruia i te adresezi”.

Marinela Tudoran

 

Ideea de a participa la Concursul de Canto „Nicolae Brânzeu”, desfăşurat vineri, 13.05.2016 la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad, a venit din dorinţa de a sprijini glasurile tinere, de a le cultiva şi de a bucura cât mai mulţi oameni cu finalitatea scenică a studiilor zilnice.

Sunt mândră de implicarea şi seriozitatea de care au dat dovadă aceşti tineri talentaţi, de dorinţa puternică de afirmare şi să nu uităm un lucru de admirat, aceşti tineri au avut curajul de a concura cu elevi din ţară, cu studii aprofundate de muzică.

Aceşti tineri au concurat cu elevi din liceele de muzică din ţară şi nu numai: Arad, Deva,Timişoara, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Oradea şi Serbia, obţinând următoarele rezultate:

  1. Buz Larisa şi Berlan Aurora  - Menţiune
  2. Gafencu Raluca şi Stoian Leonard – Premiul III
  3. Gandi Fabian şi Săbău Oana – Premiul I

Mulţumesc din suflet acestor copii minunaţi, mă mândresc cu aşa elevi talentaţi!

Bravo, copii!!!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 Cu aceeaşi formulă de succes, am participat la Concursul Internaţional „Live museart”, desfăşurat la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, unde am obţinut următoarele rezultate:

  1. Berlan Aurora şi Gafencu Raluca – Menţiune
  2. Galetar Diana şi Şandor Andreea – Premiul III
  3. Gandi Fabian, Săbău Oana şi Chelariu Flavia – Premiul I

 

Prof. Educaţi muzicală

Lazăr Cristina-Silvia

Galerie de imagini