Se incarca pagina ...

Susan Carolina-Bianca, Gavrilă-Ardelean Gloria, participare la Olimpiada Naţională de Biologie, 2015

C.N. Vasile Goldis

Susan Carolina-Bianca, din clasa a XI-a C şi Gavrilă-Ardelean Gloria, din clasa a VII-a C (an şcolar 2014-2015), eleve ale Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad, am reușit în a ne califica la faza națională a Olimpiadei de Biologie.

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a găzduit Olimpiada Națională de Biologie, întrecere ce a reunit în numele „științei vieții” un număr de 241 de elevi din toate județele țării.

Această etapă s-a desfășurat între 5-9 aprilie 2015; probele practică și teoretică fiind susținute în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș.

Pe parcursul acestor zile am avut ocazia să întâlnim tineri determinați în a face performanță, în a acumula informații și în a demonstra practic cunoștințele deprinse în timpul orelor de biologie.

În urma susținerii celor două probe, organizatorii ne-au oferit o excursie de relaxare în Sighișoara, o răsplată pentru munca depusă în cadrul pregătirilor olimpiadei.

Participarea noastră este o încununare a muncii, timpului acordat pregătirii și emoției inerente oricărui concurs național.

Experiența dobândită ne-a dovedit că ne putem depăși limitele și ne-a demonstrat că o conlucrare profesor-elev poate conduce la obținerea unor rezultate distincte.

Pe această cale îi mulțumim profesoarei de biologie Hididiș Floare, fără de care acest succes nu ar fi fost posibil.

                                                                           Susan Carolina-Bianca
                                                                           Gavrilă-Ardelean Gloria

Galerie de imagini