Se incarca pagina ...

The Legacy - Moştenirea (Balul Bobocilor - 2014)

C.N. Vasile Goldis

Pentru fiecare elev de clasa a IX-a Balul Bobocilor e un eveniment unic, unde acestia pot iesi in evidenţă prin talentul lor.
 
Elevii claselor a IX-a, de la Colegiul Naţional “Vasile Goldiş”, au avut şansa să se evidenţieze, în data de 24 octombrie, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”.
 
Balul Bobocilor a fost prezentat de actorul Zoltan Lovas, care a făcut parte din povestea prezentată de bobocii şi organizatorii Colegiului Naţional “Vasile Glodiş”.
 
Tema pe care au abordat-o a fost The Legacy-Moştenirea. Spectacolul a început cu momentul în care bobocii, moştenitorii, erau în jurul sicriului unchiului lor decedat. Aceştia trebuia să treacă de anumite probe pentru a moşteni averea unchiului.
 
În prima parte a balului, bobocii s-au prezentat, au executat un sincron împreună cu organizatorii si au fost supuşi la diferite probe de talent cum ar fi: beatbox, cântatul la chitară, un număr de karate sau gimnastică.
 
Apoi a urmat un moment muzical susţinut de trupa lui Bajzat Alex şi un dans rock&roll prezentat de boboci.
 
Balul s-a încheiat pe ritmuri de vals.
 
În cele din urmă moştenitorii aleşi au fost Bădoiu Denis şi Hidiş Roxana. Cei doi au câştigat titlul de Mister şi Miss boboc ai Colegiului Naţional “Vasile Goldiş” 2014, descurcându-se foarte bine la toate probele la care au fost supuşi.
Ivan Ramina (clasa a X-a E)
Roman Georgiana (clasa a X-a E)

Galerie de imagini