Fii_ECOLogic

ADI SIGD Arad la Colegiului Național Vasile Goldiș

Articol preluat
💚Elevii de gimnaziu și liceu ai Colegiului Național Vasile Goldiș au fost cei care astăzi au primit informațiile corecte despre colectarea separată a deșeurilor.
✅️Mulți dintre interlocutorii noștri de azi, cunoșteau modalitățile prin care separăm deșeurile, știau unde e locul deșeurilor, care e tomberonul potrivit și mai ales de ce trebuie să colectăm separat.
🌍Luptăm cu toții pentru o planetă mai sănătoasă, pentru un mediu înconjurător mai curat și fiecare dintre noi suntem responsabili pentru reducerea consumului și implicit a deșeurilor pe care le producem, pentru reutilizarea pentru o perioadă cât mai îndelungată a oricăror produse care pot fi reutilizate și mai ales suntem responsabili pentru colectarea separată a deșeurilor astfel încât acestea să poată fi reciclate.
♻️Două aspecte foarte importante referitoare la deșeuri au reținut astăzi elevii de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad, în urma campaniei de conștientizare asupra importanței gestionării deșeurilor, derulată către de ADI SIGD – ARAD#Fii_ECOLogic – colectează separat „:
✅️ 1. Cea mai importantă stație de sortare este acasă‼️
✅️ 2. Deșeurile au valoare‼️
Felicitări tuturor celor peste 300 de elevi și profesorilor implicați astăzi, în această acțiune de conștientizare!!! Stă în puterea noastră să colectăm corect, separat și mai ales responsabil.
Vă mulțumim pentru implicare!!!
Multumim de implicare ASI SIGD Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *