LuminaMath 2022

 

 

De la ISJ prin Inspector școlar prof. Alexandru Popa:

Sâmbătă, 10 decembrie 2022, începând cu ora 10, se va desfășura la Colegiul Național ”Vasile Goldiș” Arad (clădirea de pe Calea Victoriei, lângă Spitalul Județean Aradetapa județeană a Concursului de matematică LuminaMath.
Proba scrisă va dura două ore; elevii vor sta în sală cel puțin o oră. De asemenea, elevii rămași în ultimele 15 minute ale concursului vor trebui să stea în sala de examen până la expirarea celor 2 ore.
Elevii participanți se vor prezenta în intervalul 9.00 – 9.30 și vor avea asupra lor carnetul de elev vizat la zi, instrumente de scris (creion/pix) și eventual o sticlă de apă. În timpul probei scrise, elevii nu au voie să vorbească între ei, nu au voie să utilizeze aparate electronice de orice fel, sau ustensile ajutătoare (calculator, raportor, riglă cu calcule/formule matematice).

 

Elevii participanți sunt rugați să se prezinte și sunt așteptați la această locație, la data și ora precizată mai sus, chiar dacă pe email au fost îndrumați, dintr-o eroare, spre altă locație!!!

 

De la LuminaMath:

Îți recomandăm sa fii la centrul de examen la ora 09.00.

Accesul în săli se va face până la orele 09:30.

Îți recomandăm sa ajungi mai devreme la centrul de examen pentru a putea identifica sala de examen la care ai fost repartizat. La centrul de examen vor fi afișate listele cu repartizarea pe săli. De asemenea pe ușa fiecărei săli de examen va fi afișată lista cu elevii repartizați în sala respectivă.

Prezența elevilor se va face pe baza carnetului de elev vizat la zi și/sau cartea de identitate, dacă este cazul.Elevii care nu au carnet de note vor prezenta obligatoriu un document cu fotografie (pașaport, etc).

Poți aduce cu tine următoarele obiecte: creion, pix, gumă de șters, ascuțitoare, câteva pagini albe (ciorne) precum și o sticlă de apă/suc (maxim 0,5 litri).

Testul va fi de tip grilă și va fi necesar să marchezi răspunsurile tale pe foaia de răspuns personalizată pe care o vei primi.

IMPORTANT! Răspunsurile se marchează cu creionul sau cu pix albastru sau negru.

Iți recomandăm să iți gestionezi timpul cu atenție; în măsura în care nu poți rezolva o problemă treci la următoarea urmând să revii la problemele mai dificile după ce parcurgi toate întrebările. Incearcă să îți menții calmul pe tot parcursul testului și să te concentrezi la rezolvarea problemelor.

Nu vei putea utiliza calculatorul, telefonul mobil, sau alte instumente de comunicare. In măsura în care veniți cu telefonul mobil la examen acesta trebuie să fie inchis. Cei ale căror telefoane vor funcționa în timpul examenului vor fi descalificați. Orice tentativă de fraudare va fi pedepsită cu excluderea din examen.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *