Titlul Autor disciplina clasa tip obs
ChatBot Dan Matica TIC VIII pdf proiect Scratch
Giceste numarul Dan Matica TIC V-VIII video tutorial Scratch
Subiecte BAC 01 Dan Matica Informatica IX pdf test QUIZIZZ
Subiecte BAC 02 Dan Matica Informatica IX pdf test QUIZIZZ
Subiecte BAC 03 Dan Matica Informatica IX pdf test QUIZIZZ

Resurse TIC/Informatica

Platforma descriere link obs
code.org Code.org Code.org® este o organizație non-profit dedicată extinderii accesului la știința calculatoarelor în școli și creșterii participării femeilor tinere și a elevilor din alte grupuri subreprezentate. Viziunea noastră este ca fiecare elev din fiecare școală să aibă posibilitatea de a învăța știința calculatoarelor, așa cum se procedează cu materii precum biologia, chimia sau algebra. Oferim cel mai utilizat curriculum pentru predarea științei calculatoarelor în școlile primare și secundare și organizăm campania anuală Hour of Code, la care au participat 10% din elevii din întreaga lume. Code.org este susținut de sponsori generoși, printre care se numără Amazon, Facebook, Google, Fundația Infosys, Microsoft și mulți alții. code.org Cursurile Code.org sunt utilizate de zeci de milioane de studenți și de un milion de profesori din întreaga lume.
scratch Scratch Scratch is the world’s largest coding community for children and a coding language with a simple visual interface that allows young people to create digital stories, games, and animations. Scratch is designed, developed, and moderated by the Fundamentele Scratch, a nonprofit organization.

Scratch promotes computational thinking and problem solving skills; creative teaching and learning; self-expression and collaboration; and equity in computing.

Scratch is always free and is available in more than 70 languages.

Scratch Elevii dvs. pot folosi Scratch pentru a-și codifica propriile povești interactive, animații și jocuri. În acest proces, ei învață să gândească creativ, să raționeze sistematic și să lucreze în colaborare – abilități esențiale pentru toată lumea din societatea actuală. Educatorii integrează Scratch în multe domenii diferite și grupe de vârstă.
pbinfo.ro pbinfo.ro www.pbinfo.ro îți propune să rezolvi probleme de informatică, cu evaluator automat. Știi pe loc dacă soluția ta este corectă sau dacă trebuie să mai lucrezi la ea.

Problemele sunt grupate după programa de informatică pentru liceu. Dar nu trebuie să fii la liceu ca să rezolvi aceste probleme. Poți fi elev de gimnaziu, student, profesor sau pur și simplu pasionat de informatică. De fapt, trebuie doar să vrei!!

pbinfo.ro De câți programatori este nevoie pentru a schimba un bec?
De niciunul, este o problemă de hardware.
Colegiul National Vasile Goldis
Calea Victoriei, Nr. 1-3, Arad

Telefon: +40 257 230 335
+40 257 338 332

Mail: cnvga@yahoo.ro

Events

© Drept de autor © 2010 - 2021 Colegiul National Vasile Goldis Arad Education Zone | Dezvoltată de Rara Theme. Propulsată de WordPress.