Vizualizare lucrari

Elevii care vor să își vadă lucrările de la Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a (EN VIII) 2023 trebuie să depună o cerere semnată de părinte/ tutorele legal la secretariatul de la Clădirea A, pe 6 și 7 iulie, între orele 9:00-12:00.

 

„(1) Candidatul major și părinții/reprezentanții legali ai candidatului minor pot solicita comisiei județene/Comisiei municipiului București de organizare a evaluării naționale vizualizarea lucrării/lucrărilor propriului copil numai după afișarea rezultatelor finale, după etapa de soluționare a contestațiilor. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

 

(2) Solicitarea de vizualizare, menționată la alin. (1), nu poate conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării/lucrărilor”,

în ordinul de ministru nr. 5.241 din 2022 pentru desfășurarea Evaluării Naționale din acest an.

 

Model cerere

 

 

Un comentariu la „Vizualizare lucrari”

  1. Felicitari elevilor care participa la Evaluarea Nationala a VIII-a si le urez mult succes! Exista oportunitatea unica de a citi ce au scris si si-au pus in opera elevii, iar aceasta cerere semnata va face ca acest lucru sa devina realitate. Sper sa stim ca elevii au facut un efort si au depus un nivel de munca rezonabil pentru a produce note si lucrari solide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *