Tradiții și Obiceiuri de Crăciun în Țările Vorbitoare de Limba Germană

Suntem extrem de încântați să vă împărtășim rezultatele minunate ale proiectului nostru educațional „Tradiții și Obiceiuri de Crăciun în Țările Vorbitoare de Limba Germană”.

Cu sprijinul dedicat al profesorului nostru coordonator, doamna Lunga Andrada Maria, împreună cu elevii de la clasele a VI-a C și a V-a B, am explorat fascinanta lume a tradițiilor de Crăciun din Germania, Austria și Elveția. Am învățat despre bucatele delicioase și cântecele pline de farmec care colorează această perioadă specială a anului.

Proiectul nostru a însemnat nu doar o incursiune în cultura germanofonă, ci și o experiență interactivă. Am degustat mâncăruri tradiționale, am ascultat melodii specifice și ne-am bucurat de o adevărată atmosferă de Crăciun chiar în sălile noastre de clasă.

Suntem mândri că am reușit să transmitem această bucurie și entuziasm către colegii noștri, părinți și către comunitatea școlară în ansamblu.

Haideți să celebrăm împreună diversitatea culturală și să aducem magia Crăciunului în inimile noastre! #TradițiiDeCrăciun #EducațieCulturală #SărbătoareÎnClasă

Sari la conținut