Brio Challenge

de la ISJ și Brio

Platforma educațională BRIO (singura platformă de testare standardizată din România) a lansat cea de-a șaptea ediție a Olimpiadei Digitale de Mate Brio Challenge destinată tuturor copiilor pasionați de matematică din clasele II-XII.
Înscrierea și participarea la Olimpiadă se realizează în mod gratuit în pagina https://brio.ro/challenge până în data de 8 decembrie.

Concursul își propune să încurajeze și să promoveze dezvoltarea competențelor analitice ale elevilor, precum și a aptitudinilor de utilizare a canalelor digitale de comunicare, să familiarizeze elevii cu testarea standardizată, dar și să crească nivelul de încredere al elevilor, scopul final fiind acela de a crește performanța școlară a acestora.

Premii pentru elevi:
11 x Campioni – vouchere cadou în valoare de 3.000 RON
22 x Vicecampioni – vouchere cadou în valoare de 1.500 RON

Premii pentru profesori:
Profesorii elevilor cu cele mai multe premii – voucher cadou în valoare de 1.000 RON
Profesorii cu cei mai mulți elevi înscriși – voucher cadou în valoare de 1.000 RON
Profesorii elevilor calificați în finală – pachet de 200 de credite (1 credit = 1 test)
*sunt disponibile 3 vouchere x 1.000 RON

Toți profesorii elevilor înscriși în competiție vor urma pașii de mai jos pentru a putea fi premiați:

1. Profesorul își creează un cont în mod gratuit pe platforma brio.ro, prin accesarea linkului https://brio.ro/creeaza-cont-profesor .
2. Elevul îi transmite codul primit în urma înscrierii în competiție (acesta se regăsește în pagina Testează-te – Brio Challenge a contului de elev).
3. Profesorul adaugă codul primit de la elevul/elevii înscriși în contul său, secțiunea Brio Challenge.

Codurile de elevi pot fi adăugate în conturile profesorilor oricând pe perioada competiției, până în data de 27 ianuarie 2024, însă înscrierile elevilor în competiție pot fi realizate până în data de 8 decembrie 2023.

Sari la conținut