Provocarea Revoluției Industriale

In zilele de 25 si 6 mai 2023, o serie de elevi ai Colegiului Național VASILE GOLDIȘ au participat la Universitatea AUREL VLAICU la o serie de workshopuri in cadrul proiectului „Învățământul superior tehnic în fața provocărilor noii revolutii industriale” într-un eveniment interactiv adresat studenților și elevilor de liceu..

Domnul Tiberiu Mănescu ne transmite urmatoarele

Astăzi am încheiat prima ediție a workshopului organizat în cadrul Facultății de Inginerie. Au fost două zile pline de emoții și provocări, având privilegiul de a găzdui peste 70 de elevi ai liceelor tehnice din Arad. Sunt sigur că am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor pentru că am avut alături cea mai mare companie de profil din România: ASCENDIS. Mulțumiri tuturor celor implicați!

Invitații speciali ai evenimentului au fost Prof. Nicanor Ursua Lezaun Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea Bilbao, Spania și Prof. Renato Rizzo, Universita degli Studi di Napoli, Federico II, Italia.

Proiectul s-a derulat cu sprijinul Ministerului Educației și al partenerilor: LEONI Wiring Systems Arad, VAT Arad, Robac Lipova, Oechsler Lipova, DRW Arad, Aptiv Arad.

Sari la conținut